Super King 18 one mb

Sale!

RM180.00 RM155.00

Description

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON




 




.

Adakah anda kaum adam mengalami masalah Size yang kurang memuaskan?

Adakah anda juga mengalami masalah dalam memuaskan Nafsu Isteri?

Adakah anda inginkan “Adik Kecik” anda semakin Power?

Nak kan Badan anda semakin Sado?

Hebat diranjang

.

Kalau anda inginkan semua di atas…

Kami berikan anda sesuatu yang akan membuatkan anda Boleh Tersenyum PUAS

Anda harus mencuba & dapatkan “SUPER KING 18 ONE MB” sekarang

.
.

Apa itu Super King 18 ?

✅ Super King 18 merupakan supplement yang dicipta untuk lelaki untuk tahan lebih lama apabila di ranjang.*

✅ Selain itu supplement ini mampu memberi kecergasan kepada tubuh badan baik di dalam mahupun diluar.*

✅ Super King 18 adalah selamat digunakan kerana ia diperbuat daripada herba sepenuhnya dan telah disahkan halal oleh JAKIM.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

KELEBIHAN SUPER KING 18 ?

KELAKIAN OPTIMUM

MeNAMBAH KETEGANGAN DAN KEKERASAN ZAKAR.*

✅Memastikan alat sulit keras & solid.*

✅ Tahan lama ketika beraksi.*

✅ Menambah kepekatan air mani.*

✅ Saiz alat sulit akan kelihatan berbeza (besar & panjang) jika diamalkan secara konsisten.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

.

.

AKTIVITI SUKAN

✅ Meningkatkan tenaga & stamina.*

✅ Membina ketahanan & fokus.*

✅ BAGUS untuk otot.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

KESIHATAN

✅ Mengurangkan kolestrol.*

✅ Membakar lemak.*

✅ Membaiki sistem peredaran darah.*

✅ Memperbaiki sistem imun.*

✅ Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

.

.

 

Super King 18 Review

SUPER KING 18 merupakan sebuah produk bercirikan supplement untuk lelaki dan popularitinya diketahui umum adalah yang hebat dan mantap di Malaysia
.
.

RAHSIA OTOT NAIK DENGAN CEPAT

Ramuan 3 herba natural terhebat iaitu :

✔Eurycoma Longifolia.
✔Smilax Myosotiflora.
✔Helminthostachys Zeylanica.
.
.

KEBAIKAN SUPER KING 18 UNTUK ANDA :

Menjadikan anda sentiasa bertenaga untuk aktiviti sukan & bekerja.*
✔Mempercepatkan pembesaran otot.*
✔Meningkatkan nafsu & keinginan seks (Khasiat Eurycoma Longifolia).*
✔Menghilangkan lemak di perut.*
Dengan kata lain, SUPER KING memberikan anda TENAGA, MEMBAKAR LEMAK & MEMPERCEPATKAN PEMBESARAN OTOT KETIKA WORKOUT.*
*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
.
.

KELEBIHAN SUPER KING 18 :

Guna handphone setiap hari, Bateri habis pandai pulak cari charger.
Guna “Adik Kecik” bawah tu setiap hari dan setiap masa, tapi bila dah “Kong” dan tak berfungsi, kepala otak terus jem sebab tak tau nak buat macam mana
Dah lemah terbengkalai baru nak cari ubat.
Jangan macam tu bro
Pandai guna pandai lah jaga.
Jangan lah main hentam sebarang je.
Beli kereta baru, tukar sport rim harga ribu-ribu tiada masalah
Tiap-tiap bulan kereta masuk bengkel sebab nak servis tukar minyak hitam.
konon-konon nak jaga enjin sebab dah lanyak kereta kesana kemari.
Tapi yang dalam seluar tu buat lanyak setiap malam, tak kan tak servis bro
Harga tak sampai ribu-ribu. Sebotol hanya RM180 sahaja untuk sebulan….
.
.

SUPER KING 18 ONE MB MEMBANTU ANDA : 

Memberi tenaga berganda.*
✔Ukuran saiz lebih ketara.*
✔Badan lebih cergas.*
✔Otot-otot badan dan otot “boboi” lebih kembang.*
.
.

KELAKIAN OPTIMUM

Membaik pulih tenaga batin.*
✔Memastikan alat sulit keras & solid.*
✔Tahan lama ketika beraksi.*
✔Saiz alat sulit akan kelihatan berbeza (besar & panjang) jika diamalkan secara konsisten selama 3 bulan.*
.
.

AKTIVITI SUKAN

Meningkatkan tenaga & stamina.*
✔Membina ketahanan & fokus.*
✔Meningkatkan sistesis protien untuk otot.*
.
.

KESIHATAN

Mencegah diabetis & darah tinggi.*
✔Mengawal paras gula dalam darah.*
✔Mengurangkan kolestrol.*
✔Membakar lemak.*
✔Membaiki sistem peredaran darah.*
✔Memperbaiki sistem imun.*
✔Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.*
.
.
.
.

SUPER KING 18 PRODUK LELAKI POWER PERTAMA LULUS KKM!

Pada 1 December 2015, Produk Super King 18 telah secara rasminya mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Siap ada hologram lagi!Ini adalah pertama di Malaysia di mana produk untuk lelaki yang dikatakan boleh menambahkan kehebatan di ranjang, menambah saiz zakar secara semula jadi tanpa bahan-bahan kimia mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

.
.

KESAN SELEPAS MENGAMALKAN SUPER KING 18 :

Anda tentu tertanya-tanya tentang tahap keberkesanan produk Super King 18 ini…. Bagi penjual seperti saya, saya telahpun mendapat banyak positif feedback daripada pelanggan-pelanggan kami mengenai produk Super King 18 ini.
Antaranya ialah :
✔Super King 18 memberikan anda tenaga sepanjang hari. Pengambil Capsule Super King 18 akan dapat rasakan ada tenaga tambahan untuk melakukan tugas-tugas harian.*
✔Produk ini dapat mengembalikan tenaga batin anda. Tenaga dan stamina seks akan meningkat setelah beberapa hari mengambil produk ini.
✔Super King 18 Supplement ini juga dapat mengembalikan kekerasan dan ketegangan zakar. Pelanggan kami memberitahu bahawa setelah mengambil Super King 18 Supplement, zakar mereka dapat mencapai kekerasan dan ketegangan yang maksimum. Malahan, zakar juga cepat kembali tegang dan kera setelah mengeluarkan airmani(terpancut).*

SUPER KING 18 ONE MB KINI BERWAJAH BARU UNTUK 2018

SOALAN LAZIM/PANTANG LARANG/FAQ SUPER KING 18

Q – Super king 18 Berkesan ke produk ni?

A – Bergantung kepada hormon pengguna,setakat ini testimoni menunjukan hasil yang bagus.

Q – Super king one mb Satu botol berapa biji?

A – Satu botol ada 60 biji

Q – Beza Super King 18 dengan Super King One MB?

A – Super King One MB adalah packaging produk Super King 18 yang terbaru bermula Januari 2016.

Q – Ada perbezaan pada kesan atau isi kandungan?

A – Semua sama sahaja.

Q – Super king 18 kkm/ super king one mb kkm?

A – MAL11095034T

Q- Cara makan super king one mb?

✔Hari Tak Workout :
Ambil 1 Biji Pagi Dan 1 Biji Malam.
✔Hari Workout : 1 Biji Pagi Dan 1 Biji 30minit Sebelum Workout.
✔Hari Nak Workout “All Out” :
2 Biji 30minit Sebelum Workout Dan Pagi Tidak Perlu Ambil.

Cara makan super king 18 one mb

Super king hendaklah diambil satu kapsul selepas1/2jam sarapan pagi dan satu kapsul selepas 1/2jam makan malam atau sebelum tidur.
✔Satu hari dua kapsul sahaja.
✔Hendak lah minum 10 gelas air setiap hari untuk keberkesanan dan kesihatan yang baik.
✔Untuk hasil terbaik, gunakan selama 90 hari digabungkan dengan diet dan senaman.
NOTA TAMBAHAN :
Jika anda ada mengambil ubat-ubatan lain contohnya seperti :
Antibiotik, supplement putihkan muka, fat bunner (kempis perut) dan sebagai nya, anda perlu jarakkan sekurang-kurangnye 2 jam sebelum ATAU 2 jam selepas untuk mengambil Super King untuk elak ia mencuci herba Super King
Jika anda mula mengambil Super King secara konsisten dan berdisplin selama 3 bulan, anda akan lihat perubahan ketara pada zakar dan otot2 badan anda.*

Q – Super king 18 bahaya? super king one mb side effect ?

Super King merupakan product Lelaki yang telah mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM – MAL11095034T) malah Super King 18 juga telah dihasilakn secara Klinikal Makmal & ianya berpandukan piawaian ketat & kawalan Tinggi….
Super King 18 telah dirumus khas oleh Pakar-Pakar Kesihatan yang Terkemuka di Seluruh Dunia & ianya hanya Berasaskan 100% Herba yang telah Terpilih…
Super King bebas dari Bahan Kimia & ianya telah Terjamin Selamat Tanpa sebarang Kesan Sampingan / Side Effect

Dah tau kebaikan super king one mb dan cara makan super king one mb now kita tengok Testimoni super king one mb pilihan dia pula

Berbeza dengan produk-produk lain, Super King 18 dijamin selamat digunakan. Anda tak perlu ragu-ragu lagi untuk mengambilnya. Tak perlu tanya saya adakah ianya selamat digunakan kerana Kementerian Kesihatan Malaysia telah memberikan semua jawapan kepada anda.

Harga sekarang masih lagi RM180 dan akan naik pada bila-bila masa. Ingin dapatkan produk Super King 18 ini?

 

 

DAPATKAN SUPER KING 18 SEGERA!

 

HARGA SUPER KING 18 ONE MB

HARGA ASAL SUPER KING 18 ONE MB adalah RM180. Tetapi dalam tempoh terhad kami beri diskaun RM25 :

1X SUPER KING 18 ONE MB RM 155

2X SUPER KING 18 0NE MB > RM 295

3X SUPER KING 18 0NE MB RM 435

 

1 botol : Untuk 1 bulan pengambilan

 

 

HUBUNGI KAMI SEGERA!

 

012-4447750

012-4447750

012-4447750

-MR. SUBESO-

.

.

 

.

.

.

 

TESTIMONI SUPER KING 18

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 

 

 







*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *