EPM CAPSULE – ENERGY POWER MEN PREMIUM GOLD

Sale!

RM500.00 RM450.00

Description

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON







.

.

PROMOSI BULAN INI

 

DENGAN SETIAP PEMBELIAN EPM CAPSULE,

ANDA AKAN MENERIMA HADIAH MISTERI BERNILAI RM150.

WHATSAPP KAMI SEGERA UTK KETAHUI PRODUK MISTERI. 

IANYA MEMBANTU ANDA UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PEMBESARAN & PEMANJANGAN ZAKAR ANDA.*

PERCUMA PRODUK MISTERI!!

WHATSAPP KAMI SEGERA UTK KETAHUI PRODUK MISTERI. 

 

Apakah EPM Capsule?

EPM Capsule diformulasikan di SWISS & lebih hebat berbanding produk dari CANADA

EPM Capsule merupakan produk yang dinantikan dan berupaya menewaskan kehebatan produk dari Canada kerana produk ini lebih mantap lebih power dari itu. Yang best mengenai EPM Capsule ni adalah kesan nya boleh dirasai dengan hanya 1 capsule. Sesiapa yang dah guna EPM Capsule pasti akan berpuas hati dan tidak akan menggunakan produk dari Canada lagi.

EPM Capsule mengandungi 5 ramuan HERBA TERBAIK. (Boleh Rujuk Wikipedia Mengenai Herba Dan Tindakbalas terhadap kesihatan Lelaki dengan lebih detail.)

Ginkgo biloba – meningkatkan kesihatan jantung, otak dan mencegah pembekuan darah di jantung.*

Panax gingseng– mengelakkan mti pucuk, mencegah pancut awal dan mecegah pelbagai penyakit.*

Eurycoma Longifolia– meningkatkan ghairah & seksual, meningkatkan hormon kelelakian, meningkatkan daya regangan zakar, menyihatkan buah zakar anda.*

Smilax  juga dikenali sebagai ubi jaga. Kegunaan utama untuk merangsang seks.*

Catuaba– membesar & menguatkan zakar, melambatkan ejakulasi, memanjangkan zakar, membesarkan lilitan, meningkatkan keupayaan seks, stamina dan tenaga, merawat masalah lemah shahwat.*

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 

EPM CAPSULE GOLD PREMIUM


50 KAPSUL

EPM CAPSULE adalah supplement/makanan kesihatan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT.*
.
➠5 herba mantap dan bergabung dalam satu produk terhebat, terbaru dengan tambahan serbuk Catuaba.
.
➠5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | 
.
ENERGY POWER MEN – EPM CAPSULE
ENERGY POWER MEN – EPM CAPSULE
.
EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH ANDA:
✔ LEMAH & CEPAT PANCUT.*
✔ LEMBIK & TIDAK KERAS.*
✔ CEPAT LETIH.*
✔ TAK TAHAN LAMA.*
✔ KECIL & PENDEK.*

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

.
EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah SAIZ ZAKAR secara semulajadi.

Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda.

.
Kelebihan utama EPM CAPSULE
Kelebihan Energy Power Men (EPM Capsule):

⋙Membesarkan saiz zakar.*
⋙Memanjangkan zakar.*
⋙Menambah ketegangan zakar.*
⋙Menjadikan zakar anda bertambah keras.*
⋙Menjadikan anda Lelaki Hebat ketika ‘beraksi’, sihat & bertenaga.*
⋙Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi.*

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON


Siapa perlu ambil EPM Capsule?

 kepada lelaki yang CEPAT Tewas sebelum waktunya.
⋙ kepada lelaki yang SAIZ Zakar kecil.
 kepada lelaki yang KUAT Bersukan dan Ahli Gym
 kepada lelaki yang masih bernafsu, tetapi TIADA Kudrat
 kepada lelaki yang bawa Lori/Teksi
 Bagi lelaki yang inginkan tenaga luarbiasa di ranjang, EPM CAPSULE la jawapannya.

 

 

MACAM MANA NK KENAL PASTI EPM CAPSULE YG ANDA BELI ITU ORIGINAL ATAU TIRUAN

 

 

ATAU ANDA BOLEH LIHAT VIDEO DI BAWAH

PASTIKAN ANDA TIDAK TERBELI EPM CAPSULE YANG TIRUAN! SANGAT SANGAT SANGAT MERUGIKAN ANDA DAN YANG PALING BAHAYA IANYA BOLEH MEMUDARATKAN KESIHATAN ANDA. DAPATKAN YANG ORIGINAL DARI MR.SUBESO.

Kelebihan EPM Capsule VS  VMX CANADA

Adakah anda mengalami situasi di mana…

“Alamak.. 2 bulan lagi nak kahwin.. kalau bakal isteri nampak senjata aku kecil dan tak garang malunya…!! “

Atau..

“Hurmm.. sejak kahwin selalu kalah dengan isteri. Dayung tak sampai 5 minit dah tewas.. kesian isteri aku jarang dapat klimaks…..”

Tahukah anda..kenapa isteri / perempuan lambat klimaks?.. Adakah sebab anda alami masalah ejakulasi pra matang?.. Ya memang betul. Itu salah satu puncanya.. Tapi tahukah anda menurut kajian pakar, salah satu punca perempuan lambat klimaks adalah kerana saiz zakar lelaki yang tidak cukup besar & panjang untuk merangsang vagina mereka!.. Ini kenyataan…. Terutama sekali bagi wanita yang sudah beranak. Keadaan vagina mereka sudah luas dan tidak grip. Di tambah pula dengan saiz zakar anda yang kecil dan pendek…. Sehingga si isteri terpaksa menggosok kelintit untuk cepatkan klimaks… lagi teruk sekali berpura-pura puas dengan performance anda.. Nampak kecil masalah ni? Tentu sekali tidak!..  Ia membawa kepada masalah yang lebih besar seperti kes curang dan zina. Sungguh besar pengaruh masalah ni bukan?

.

Kenapa saiz zakar sangat penting bagi lelaki?…

 
Saiz zakar memainkan peranan yang sangat penting untuk merangsang isteri / wanita untuk cepat klimaks.
Kerana golongan isteri / wanita memerlukan zakar yang besar, keras, panjang dan teguh untuk memberi rangsangan nikmat dan sensasi apabila zakar anda menyentuh dinding vagina dan G-Spot mereka.

Pelbagai cara boleh di lakukan untuk merangsang zakar supaya besar dan panjang. Salah satunya adalah dengan mengambil supplement membesarkan zakar. Terdapat banyak supplement dan yang paling top dan berkesan di pasaran adalah Epm Capsule dan Vmx Canada.

.

Kenapa pilih EPM Capsule? 

Sepanjang menggunakan pelbagai produk membesarkan zakar lelaki, kami mendapati bahawa kedua-dua EPM Capsule dan Vmx Canada merupakan produk terbaik dan sangat bagus yang ada dipasaran setakat ini.  Cuma jika ingin dibandingkan, mengikut pengalaman kami setelah menggunakan kedua-dua produk ini kami dapati bahawa…..

 

KESAN PERUBAHAN PADA SAIZ ZAKAR SANGAT CEPAT KELIHATAN DENGAN EPM CAPSULE.*

Rata-rata pelanggan kami setelah menggunakan hampir 3 botol vmx canada, kami menerima respon bahawa perubahan pada zakar mereka sangat lambat dan kurang jelas kelihatan. Dan secara purata setelah hampir 5 tahun menjual Vmx, kami mendapati bahawa hampir ramai pelanggan kami tidak mendapat tindak balas positif yang cepat. Kebanyakkan mereka merasa kesan perubahan pada zakar hanya dalam tempoh seawal 2 bulan.

Berbanding dengan EPM Capsule, setelah menggunakannya hanya baru 1 minggu, kesan perubahan pada zakar sudah jelas kelihatan. Dan secara purata walaupun baru menjualnya selama setahun, majoriti pelanggan kami sangat berpuas hati dengan tindak balas positif dan kesan perubahan ke atas zakar yang amat ketara seawal 1-2 minggu.*

Kehebatan EPM capsule juga ia tidak hanya bertindak sebagai makanan tambahan untuk membesarkan zakar dan menguatkan daya tahan zakar semata-mata. EPM Capsule mempunyai formula ekstrak ubi jaga (smilax) dan Eurycoma Longifolia yang berfungsi untuk meningkatkan kuantiti air mani yang juga berkualiti.  

Jadi bagi lelaki yang inginkan saiz zakar seperti Awang Hitam, EPM Capsule la jawapannya. 

Dengan lambakkan Vmx Canada tiruan di pasaran adalah besar risikonya untuk anda membeli dan akhirnya memperoleh barang tiruan. Kesan terhadap kesihatan amatlah diragui dan keberkesanannya pula amatlah perlahan.

Jadi adakah anda ingin besarkan saiz zakar anda dalam masa yang cepat? Adakah anda inginkan seks yg hebat seperti po.rn star? 

Jadi kami sebagai pengguna dan penjual mencadangkan anda untuk mencuba EPM Capsule yang telah banyak menerima feedback yg positif. Jom rasakan perubahan dengan produk terunggul yg lebih power dari Vmx Canada!!

.

 

HARGA EPM CAPSULE

1X EPM CAPSULE (50BIJI)> RM 450

2X EPM CAPSULE (50BIJI)> RM 800

PERCUMA PRODUK MISTERI!!

WHATSAPP KAMI SEGERA UTK KETAHUI PRODUK MISTERI. 

 

 

DAPATKAN SEGERA EPM CAPSULE

HUBUNGI KAMI SEGERA!

012-4447750

012-4447750

012-4447750

-MR. SUBESO-

 

JOM TENGOK APA KATA PENGGUNA EPM CAPSULE

 

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 

 

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 

 

 

HOT PRODUK BESARKAN & PANJANGKAN ZAKAR

BULAN AUGUST 2018

SBS SCORPION

KESAN UTAMA SBS SCORPION

  1. TAMBAH SAIZ ZAKAR PANJANG DAN BESAR.*

  2. TAMBAH KETEGANGAN DAN KEKERASAN ZAKAR .*

  3. TAHAN LAMA BERSAMA ISTERI.*

  4. TAMBAH NIKMAT BERSAMA.*

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

KLIK DI SINI UNTUK LIHAT LEBIH DETAIL MENGENAIL SCORPION OIL

 







*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *